Beautycav / Medicav

 

Liposuctie zonder snijdenDe allereerste techniek die dezelfde resultaten
geeft als liposuctie maar zonder te snijden

Cavitatie is de allereerste techniek die dezelfde resultaten geeft als liposuctie maar zonder te snijden! Cavitatie zal de vetcel inclusief membraan TOTAAL vernietigen, terwijl bij andere methodes (klassieke ultrasonen behandeling, vacuümbehandeling, infraroodbehandeling, radiofrequentie,..) enkel de inhoud van de vetcellen vermindert!

De Beautycav/Medicav maakt gebruik van laagfrequentie ultrasonen. Deze niet-invasieve technologie maakt de vetten vloeibaar, verbetert de sinaasappelhuid, lost lokale cellulitis op en hertekent zodoende het silhouet in zeer korte tijd.Armen, buikzone, knieën, heup, benen, rug en billen kunnen behandeld worden.

Voor meer achtergrondinformatie m.b.t. cavitatie, klik hier.

Meer weten over welk cavitatiesysteem te kiezen voor uw zaak? Klik hier.


_wat is cavitatie 1 in slideshow.jpgDetails
_wat is cavitatie 2 in slideshow.jpgDetails
_wat is cavitatie 3 in slideshow.jpgDetails
_wat is cavitatie 4 in slideshow.jpgDetails
 

Een droom door uw hand uitgevoerd, in weinig sessies en zonder risico’s

De revolutionaire Beautycav/Medicav technologie levert indrukwekkende resultaten op bij het reduceren van het lokale vetweefsel en de cellulitis, en dit in een minimum van tijd, op comfortabele, zekere en niet-invasieve wijze.

De vooruitstrevende technologie laat toe de omtrek van de gewenste zone te verminderen waardoor de klant een gladde huid en een meer homogeen vetweefsel krijgt en haar ideaal lichaam kan verwezenlijken. Dit kan al na enkele behandelingen (ongeveer 4/7) met reeds zichtbare resultaten vanaf de eerste behandeling.

De behandelingen duren tussen de 20 en 40 minuten met gemiddeld 1 behandeling per week om zo het lichaam toe te laten de vloeibaar geworden vetten op een natuurlijke wijze af te voeren. We bekomen een progressieve vermindering van het vetweefselen een vernieuwd silhouet dankzij de verminderde cellulitis.

Bovendien werd de Beautycav/Medicav ontwikkeld volgens strikte kwaliteitscontroles wat u een betrouwbaar en zeker toestel garandeert, zonder enig gezondheidsrisico voor uw klant. Gepersonaliseerde opleidingen en een uitstekende dienst-na-verkoop zijn uiteraard vanzelfsprekend.

Meer weten over welk cavitatiesysteem te kiezen voor uw zaak? Klik hier.


 
Keuze uit 4 toestellen

Beauty Professionals maken gebruik van de Beautycav, waarbij de Medicav uitsluitend mag aangewend worden in de medische sector. Het verschil zit hem in het aantal watt per cm² : 3 watt per cm² voor de Beautycav, 4 tot 5 watt per cm² voor de medische sector.

Dit verklaart ook waarom men in het medisch circuit iets sneller het gewenste resultaat behaalt.

Op zoek naar een draagbare Unit?

Uit zowel de medische als esthetische sector komen er steeds meer vragen naar een draagbare BeautyCav of MediCav unit. Om op deze vraag te kunnen inspelen, werd de Portable BeautyCav/Medicav unit gecreeerd. Dit draagbaar systeem heeft dezelfde bewezen performantie als voorheen maar is nu te verkrijgen in een draagbaar systeem met bijhorende trolley. Ideaal indien u meerdere filialen heeft, of ook zeer interessant als u cavitatiebehandelingen wenst te gaan uitvoeren in afslankcentra/schoonheidssalons in uw regio.