Waarom Beautycav/Medicav?

Een droom door uw hand uitgevoerd, in weinig sessies en zonder risico’s

De revolutionaire Beautycav/Medicav technologie levert indrukwekkende resultaten op bij het reduceren van het lokale vetweefsel en de cellulitis, en dit in een minimum van tijd, op comfortabele, zekere en niet-invasieve wijze.

De vooruitstrevende technologie laat toe de omtrek van de gewenste zone te verminderen waardoor de klant een gladde huid en een meer homogeen vetweefsel krijgt en haar ideaal lichaam kan verwezenlijken. Dit kan al na enkele behandelingen (ongeveer 4/7) met reeds zichtbare resultaten vanaf de eerste behandeling.

De behandelingen duren tussen de 20 en 40 minuten met gemiddeld 1 behandeling per week om zo het lichaam toe te laten de vloeibaar geworden vetten op een natuurlijke wijze af te voeren. We bekomen een progressieve vermindering van het vetweefselen een vernieuwd silhouet dankzij de verminderde cellulitis.

Bovendien werd de Beautycav/Medicav ontwikkeld volgens strikte kwaliteitscontroles wat u een betrouwbaar en zeker toestel garandeert, zonder enig gezondheidsrisico voor uw klant. Gepersonaliseerde opleidingen en een uitstekende dienst-na-verkoop zijn uiteraard vanzelfsprekend.

Meer weten over welk cavitatiesysteem te kiezen voor uw zaak? Klik hier.