Dermabrasie apparatuur

 De diepe, mechanische peeling

We kennen dermabrasie als een diepe, mechanische peeling die inwerkt op de bovenste huidlaag, waarbij de hoornlaag wordt verwijderd en de basale kiemlaag wordt gestimuleerd om deze van nieuwe cellen te voorzien.

Intussen kan de huid behandeld worden met cosmeticaproducten die geschikt zijn voor de specifieke noden. De verschillende producten voor intensieve behandeling kunnen de huid beter binnendringen doordat de hoornlaag werd verwijderd.

Meer weten over welke dermabrasiebehandeling te kiezen voor uw zaak? Klik hier.


 
Dermabrasie wordt aangewend voor het behandelen van volgende:
  • Acnelittekens
  • Verwijde Poriën
  • Rimpels
  • Zwangerschapsstriemen
  • Littekens
  • Vale huid
  • Huidpigmentatie

In tegenstelling tot bepaalde chemische peelings en laserbehandeling vereist dermabrasie geen narcose, plaatselijke injecties of verdoving.

 
Micro Lift
De Micro Lift is een diepe mechanische peeling die inwerkt op de bovenste huidlaag. De exfoliatie wordt hierbij mechanisch opgewekt door middel van projectie van Korundpoeder op de huid. Dit korundpoeder wordt via blootstelling aan ultra violet LED licht gesteriliseerd. Het ergonomische handstuk met afneembare kop bevat 2 functies die tegelijkertijd in actie treden:
  1. het projecteren van het korundpoeder over de te behandelen zone
  2. het vacuüm aspireren van de dode huidschilfers en resterend korundpoeder

De huid is klaar voor de regeneratieve en revitaliserende processen en verkrijgt een liftend effect.

Diamond Lift

De exfoliatie wordt mechanisch opgewekt door middel van een handstuk met een uiterst fijne diamantkop. Wanneer het handstuk over de te behandelen zone gaat, worden de hoorncellen verwijderd. Deze peelingmethode maakt het mogelijk de hoorncellen van de meer oppervlakkige laag te verwijderen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor tekens zoals littekens, rimpels en huidvlekjes worden geëlimineerd en een heldere, elastische huid met een gezonde teint tevoorschijn komt. De methode kan zowel voor gelaat als lichaam gebruikt worden

Bovendien biedt deze procedure u de mogelijkheid de behandelingen die worden uitgevoerd in het schoonheidsinstituut te verbeteren, door het gebruik van doeltreffende cosmetica van goede kwaliteit, die op die manier dieper in de huid kan dringen en het effect op de behandelde aandoening kan verhogen.