Jobs

Waarom bij ons werken?

Een ambitieus familiaal bedrijf met gemotiveerde medewerkers

We bestaan sedert 1998 en onze doelstelling bestaat er in continu te blijven groeien. Werken bij Puracos betekent werken bij een team enthousiaste competente medewerkers die gepassioneerd zijn door beauty en dezelfde hoge ambitie dan het bedrijf ambiëren. Er wordt dan ook hard gewerkt bij Puracos, maar in een respectvolle sfeer. Medewerkers van Puracos hebben een dienstverlenende instelling, zijn flexibel en hebben een hands-on mentaliteit. Onze klanten staan immers centraal.

We zijn klantgericht

We luisteren en spreken met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Wij kijken vooruit, passen ons aan en blijven op die manier een belangrijke speler in de beautymarkt.
We zorgen voor een hoge leverbetrouwbaarheid en een topservice aan onze klanten.

Een aangename & veilige werkplek

Een aangename werkplek bieden voor ieder van onze werknemers vinden wij uiterst belangrijk. Onze werkomgeving is modern, proper en veilig uitgerust.

Vacatures

Puracos is sedert 1998 distributeur van hoogkwalitatieve cosmeticaproducten in de BENELUX. Wegens ons groeiend succes en expansie in innovatieve productengamma 's zijn wij dringend op zoek.

Meer info

Spontane sollicitatie

Indien u onder de rubriek Vacatures geen passende functie vindt, aarzel dan niet om ons te overtuigen van uw competenties via een spontane sollicitatie.

Meer info