Drainerende behandeling

  • De Arosha Crio-Tonic cosmetisch drainerende behandeling stimuleert, dankzij zijn actieve werkstoffen, de aanmaak van 8 nieuwe elastische en ondersteunende vezels en helpt de huid zijn elasticiteit en tonus terug te vinden.
  • Bevat hyaluronzuur, een bestanddeel van het bindweefsel dat elasticiteit en soepelheid aan de huid brengt en ginseng extracten met hun verstevigende en stimulerende eigenschappen.
  • De aanwezigheid van de NMF (natural moisturizing factor) en een samenstelling van aminozuren, ureum, minerale zouten en suikers verzekeren een optimale hydratatie.

Klik hier voor een overzicht van cabine-en verkoopsproducten.

BIO drainerende behandeling

  • De BIO Arosha Aqua Drain drainerende behandeling stimuleert de uitwisseling tussen de cellen en de lymfeknopen. Hierdoor wordt het weefsel gedraineerd. Dankzij het verhoogde zuurstofgehalte van de cellen, wordt de huid geremineraliseerd en ziet ze er veel stralender uit.
  • De Aqua Drain bandages bevatten Dode Zee Zout, rijk aan calcium, kalium, magnesium, jodium en broom . Dit zorgt voor een drievoudige werking: drainerend, activerend en chemisch. Het aanwezige Melkzuur normaliseert de PH-waarde, bevordert de cel- en weefselregeneratie en geeft de huid zijn stralend aspect terug.

Klik hier voor een overzicht van cabine-en verkoopsproducten.