Make Up For Ever

 
 

Een merk gecreëerd in Parijs door Dany Sanz, VOOR en DOOR PROFESSIONELEN

EXTRA
  • Prijzen en promoties
  • Opleidingskalender Make Up For Ever

De hele wereld is gek op Make Up For Ever

Beste aanbod, meest uitgebreid aantal artikelen, voor en door professionelen.

Dat make-up artiesten over de hele wereld gek zijn op Make Up For Ever is te verklaren door de professionaliteit waarin de producten ontstaan en de geloofwaardigheid van de Parijse designer van het merk, Dany Sanz, die in 1984 het merk creeërde.

Vandaag is Make Up For Ever uitgegroeid tot een internationaal topmerk dat in meer dan 50 landen wereldwijd aanwezig is. Dag na dag keren niet alleen vrouwen maar ook mannen naar het merk terug. Niet alleen omwille van de rijkdom in keuze en de unieke en ongekende kwaliteitsformule van de producten en texturen, maar ook met de zekerheid de meest pure make-up producten te kopen die op de markt te vinden zijn.

Het merk richt zicht tot alle etnische huidtypes en kan voor alle privé (dag of avond make-up, bruid, enz) en professionele domeinen (theater, cinema, dans, spektakel, enz) aangewend worden.

Met een gamma van meer dan 1400 producten van de gegarandeerde hoogste kwaliteit, kan de professionele make- up artiest en de schoonheidsspecialiste haar creativiteit botvieren.

Meer weten over Make Up For Ever? Klik hier.

 
  • Vandaag kan ook u, in uw salon, gebruik maken van de hoogkwalitatieve producten uit het Make Up For Ever gamma. Speciaal voor U hebben wij een aantal professionele make-up kits ter beschikking die U in staat stellen bij uw klanten een stralende make-up aan te brengen. Klik hier voor een overzicht
  • Wij bieden eveneens prachtige kleine verkoopsdisplays. U kan zelf uw keuze maken en de hoeveelheden bepalen. Klik hier voor meer info.

Bekwaam u verder in de wereld van de make-up! Klik hier voor een overzicht van de beschikbare opleidingen in onze Make Up For ever Academy

 

 

MAKE UP FOR EVER is niet enkel een bekend professioneel make-up merk maar is ook een trainer en ontwikkelaar van talent. MAKE UP FOR EVER ACADEMY- BRUSSELS is een uniek trainingcentrum, een plaats van overdracht van kennis in de kunst van make-up.

Dankzij de onderwezen technieken van professionelen kunnen schoonheidsspecialisten die een korte of langdurige opleiding volgen alle geheimen en nieuwste trends van onze experten leren.

Individuele cursussen op maat zijn eveneens mogelijk. Initiatie of vervolmaking, U bepaalt zelf het aantal modules en duikt in de wereld van de make-up samen met een gepassioneerde make-up artiest.

Klik hier voor een overzicht van de Make Up For Ever opleidingen.

 

Recent opende Make up for Ever de deuren van zijn exclusieve nieuwe concept boetiek op een absolute toplocatie aan de Kunstberg 18 te 1000 Brussel. De uniek ontworpen boetiek werd door make-up professionals gecreëerd om zowel make-up artiesten als het grote publiek een volledig niewe shoppingervaring te bieden in een exclusieve backstage studio omgeving.

De all-in-one boetiek biedt klanten een revolutionaire cosmetica ervaring door ze te laten winkelen, ze te laten kennis maken met het breedste assortiment op de markt (zowel dagdagelijkse make-up als special effects make-up) en ze op te leiden.

Een school in de winkel biedt klanten (individueel of in kleine groepjes) aantrekkelijke gepersonaliseerde make-up lessen. Deze zijn gestoeld op meer dan 25 jaar know-how en omvatten onder andere technieken voor het opmaken van de ogen, het gelaat, avond make-up, bruids make-up en veel meer…

Met de exclusieve nieuwe concept boetiek van Make Up For Ever kan elke vrouw de geheimen van de professionele wereld ontdekken en de winkel verlaten met het gevoel een echte make-up artiest te zijn!