Boutique Exclusive

Recent opende Make up for Ever de deuren van zijn exclusieve nieuwe concept boetiek op een absolute toplocatie aan de Kunstberg 18 te 1000 Brussel. De uniek ontworpen boetiek werd door make-up professionals gecreëerd om zowel make-up artiesten als het grote publiek een volledig niewe shoppingervaring te bieden in een exclusieve backstage studio omgeving.

De all-in-one boetiek biedt klanten een revolutionaire cosmetica ervaring door ze te laten winkelen, ze te laten kennis maken met het breedste assortiment op de markt (zowel dagdagelijkse make-up als special effects make-up) en ze op te leiden.

Een school in de winkel biedt klanten (individueel of in kleine groepjes) aantrekkelijke gepersonaliseerde make-up lessen. Deze zijn gestoeld op meer dan 25 jaar know-how en omvatten onder andere technieken voor het opmaken van de ogen, het gelaat, avond make-up, bruids make-up en veel meer…

Met de exclusieve nieuwe concept boetiek van Make Up For Ever kan elke vrouw de geheimen van de professionele wereld ontdekken en de winkel verlaten met het gevoel een echte make-up artiest te zijn!