Universal Contour Wrap

 

Waarom voor Universal Contour Wrap kiezen?

De Classic behandeling van Universal Contour Wrap® is de enige "wetenschappelijk bewezen " centimeterverlies behandeling toegepast door duizenden salons in de wereld. Met een gemiddeld verlies van 25 à 35 centimeter na de eerste en omstreeks 60 centimeter na 3 behandelingen, is het niet te verwonderen dat ze een " hit" is bij klanten en professionelen. Bovendien biedt deze behandeling als enige een dubbele 15 cm garantie!

  • Lage beginkosten en een uiterst gezonde winstmarge garanderen snelle opbrengsten
  • Uiterst betrouwbare formule met wetenschappelijk bewezen resultaten.
  • Geen verborgen kosten: Speciale uitrustingen of douches zijn overbodig
  • Eenvoudig aan te leren en in de praktijk om te zetten (scholing is inbegrepen in het pakket)
  • Het verkoopt zich practisch alleen, een combinatie van hoogstaande marketing ondersteuning en lokale PR hulp zorgt voor de aanvoer van klanten
  • Een tevreden klantenbestand dat zal blijven terug komen voor herhaalbehandelingen
  • Toegang tot een uitgebreid aanbod aan marketing materiaal dat u zal helpen UCW in uw salon te promoten.

Klik hier om meer te weten te komen over de werking.

 

Lees meer >

Dubbele 15cm garantie

De Dubbele 15cm Garantie is een krachtig marketing argument, dat nieuwe klanten genereert door de volgende beloften :

  • De klant wordt verzekerd 15 cm te verliezen na de eerste behandeling, zo niet hoeft hij niets te betalen
  • En hij blijft deze 15 cm kwijt gedurende minstens 30 dagen, zo niet heeft hij recht op een gratis Classic behandeling (nabehandelingsinstructies dienen evenwel opgevolgd te worden)

U kunt zonder argwaan deze garantie aanbieden, daar onderzoek aan de University of Westminster heeft uitgewezen dat de behandeling consistent meetbaar direct centimer verlies opleverde voor alle geteste personen (meer dan 1500), en dit na een behandeling van 2 uur.

Lees meer >
 

Classic Elite is de nieuwe, geavanceerde en volledig unieke behandeling van Universal Contour Wrap®, die de klassieke centimeterverliesbehandeling combineert met spierversteviging en shaping in één enkele behandeling! Classic Elite biedt bovendien dezelfde garanties dan de UCW Classic maar met extra voordelen !

Dankzij het nieuwe "UCW Chrysalis” toestel, die elektrische spierstimulatie combineert met thermische warmte, biedt de Classic Elite behandeling verbeterd centimeterverlies in een kortere tijd. Hierdoor stijgt de rendabiliteit per behandeling en heeft men tevens meer tijd over voor andere klanten.

Bovendien kan de klant genieten van een intens relaxerende behandeling, met maximale ontgifting, een sneller centimeterverlies en een meer ontspannen behandeling tot gevolg.

Voor meer details omtrent de werking, klik hier.

Voor prijzen en voorwaarden, klik hier.

 

Het UCW Classic "Apres Care” gamma is een resultaat gedreven productengamma, ontwikkeld ter aanvulling van de professionele Universal Contour Wrap® Classic behandeling.

De beste ingrediënten voor dit parabenen vrij gamma zijn zorgvuldig uitgekozen om het resultaat van de professionele centimeterverliesbehandeling te maximaliseren.

Het Apres Care gamma werd ontworpen om er aantrekkelijk uit te zien, dank zij een gezonde, stevige, zachte en verjongde huid Dankzij de opvallende display en het ondersteunend promotiemateriaal, zoals klantenkaarten en stempels, zal het "Apres Care” gamma u extra opbrengsten bezorgen bij elke behandeling. Bovendien zijn deze producten ideaal te gebruiken tussen twee wraps door.

Voor meer info over de nabehandelingen, klik hier.

Voor prijzen en voorwaarden klik hier.