Wie zijn we?

Puracos is een innovatief familiaal bedrijf dat sedert 1998 meer dan 3000 artikels importeert en distribueert in de Benelux.
Het betreft hoogwaardige cosmeticaproducten, bandages, wellness-en Spa behandelingen en totaalinrichting voor het professionele salon (meubilair, instrumenten, wegwerpmateriaal, enz.).


Daarnaast zijn wij binnen België exclusief verdeler van het gerenommeerde Parijse make-up merk Make Up For Ever, de wetenschappelijk bewezen 15cm verlies detoxbehandeling Universal Contour Wrap en de Zwitsers gepatenteerde Histomer huidtransformerende gelaatslijn.

Onze klanten zijn professionele schoonheidsspecialisten, scholen en maquilleurs.

Dag na dag staan wij klaar om u die persoonlijke aandacht te geven die u verdient en u te helpen bij het maximaal uitbouwen van uw instituut. Onze trainings- en pilootcentra zijn daarbij ontmoetingsplaatsen voor beginnende of ervaren schoonheidsspecialisten die op zoek zijn naar een totaalaanpak, een aanpak op maat en/of diversiteit in behandelingsmethodes.

Ons doel is steeds de hoogste kwaliteit aan te bieden, correcte prijzen na te streven, een gedegen opleiding te voorzien en dynamisch te zijn in ons aanbod van speciale trends producten.

Daarbij houden wij steeds een vinger aan de pols van wat reilt en zeilt in de professionele wereld van de schoonheidszorg, zodat wij u dag na dag een maximum aan ondersteuning en zekerheid kunnen bieden.