Massage rituelen

 

De warmte en heerlijke geuren van warme kaarsen gecombineerd met het genot van een massageDe innovatieve dimensie in massage
De Hot Balm Candle Massage vormt een buitengewone innovatieve dimensie in massage, die de warmte en heerlijke geuren van warme kaarsen combineert met het genot van een massage en een diepgaande verzorging van de huid.

Waardevolle plantenboters (oa karité, van kokos, van soja, van aloë vera, van cacao en van amandelen) voeden, herstellen en regenereren de droge, gestresseerde huid of de huid die beschadigd is door overdreven blootstelling aan de zon of solarium.

Een sublieme, doeltreffende, 100% natuurlijke en uiterst unieke ervaring voor uw klant!


 
Een geweldig intense warmte massage
De Hot Stone massage is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren, verlichten spanningen, zorgen voor een diepe relaxatie en ontgiften het lichaam. Bovendien wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.
Dit alles maakt deze massage uiterst geschikt voor iedere klant die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

 

De afgeronde basaltstenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. Basaltstenen zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden zowel grote als kleine stenen gebruikt.

 

Deze stenen worden u nu samen met de heater in een aantrekkelijke "Hot Stone massage pakket” aangeboden.